Globaal Medisch Dossier (GMD)

Het GMD bevat al uw medische gegevens (operaties, chronische ziekten, lopende behandelingen…). Het maakt een betere individuele begeleiding en een beter overleg tussen de artsen mogelijk.

Als u een GMD aanvraagt bij uw huisarts, krijgt u tot 30% meer terugbetaald voor een raadpleging van uw huisarts en krijgt u het supplement (€4) voor de avondraadpleging (na 18 uur) volledig terugbetaald.

Voor de aanvraag van het GMD volstaat het dat u jaarlijks uw e-ID meebrengt naar de consultatie.Sumehr:

In het kader van digitalisering en interdisciplinaire samenwerking zal uw arts u vragen om een digitale samenvatting van uw dossier te maken (Sumehr).

Deze sumehr dient om een goed beeld van uw gezondheidstoestand te kunnen maken en te delen met andere vaste artsen. Dit is volledig kostenloos en u kan hiervoor uw toestemming geven.

Op deze website kan u terecht voor meer informatie. http://www.vitalink.be/beknopte-medische-dossiers-delen-sumehrBelmoment:

Om de raadplegingen vlot te laten verlopen, vragen we om de artsen enkel in uitzonderlijke en dringende gevallen te storen tijden hun consultatie.

Afspraken kunnen worden gemaakt via het secretariaat. Met niet dringende vragen en voor resultaten van onderzoeken en bloednames, kan je voortaan terecht op nr. 015/62.11.04 tijdens het belmoment.

Enkel niet afwijkende resultaten zullen worden meegedeeld. Bij een afwijkend resultaat wordt een afspraak gemaakt met de arts die het onderzoek heeft aangevraagd.

Maandag     12:30u – 13:30u     Sophie Reyntiens

Maandag     17:00u – 18:00u     De Coninck Frédéric

Dinsdag        12:30u – 13:30u   Sophie Reyntiens

Woensdag    17:00u – 18:00u    De Coninck Frédéric

Donderdag   17:00u – 18:00u    Sophie Reyntiens

Vrijdag          12:30u – 13:30u    De Coninck Frédéric

Betreffende de wachtdienst; bel 1733